Taxi vanaf Malaga Airport // vergelijk prijs online

Ga je graag met het openbaar vervoer, dan is deze optie helemaal niet interessant voor jou. Ben je iemand die wat minder van overstappen houdt, of van een staanplaats in een volle trein? Ben je iemand die niet wil wachten op een trein die misschien helemaal niet komt? Dan is het zeker wel iets voor jou; de taxi! Een taxi vanaf Malaga Airport heeft een kilometertarief (overdag) van €0,96 (’s nachts €1,16) en een minimumprijs van €18 (’s nachts €20). Er is een supplement voor als je begin of eindbestemming het vliegveld is; dit is €5,50. Verder nog €0,45 per stuk bagage. Er is ook een starttarief van rond de €2, en een wachttijd.

Vergelijk taxi online en bekijk de prijs

Vroeger hield je bij een vliegveld buiten een taxi aan om je naar je eindbestemming te laten brengen. Je wist niet of de taxichauffeur wel betrouwbaar was, je wist niet precies hoeveel het ging kosten, eigenlijk was het altijd maar een gok. En ja, dat was vroeger zo… Tegenwoordig gaat het allemaal anders. Reserveer via Taxi2Airport eenvoudig een taxi vanaf Malaga Airport en laat je niet verrassen! Je weet vaak van tevoren al wat het gaat kosten, en bovendien weet je al wat voor een soort taxi het is.

Bekijk wat het reserveren van een taxi vanaf of naar vliegveld Malaga (AGP) kost.

Met de taxi vanaf Malaga Airport

De taxichauffeur blijft buiten de terminal gewoon op de afgesproken tijd op jou wachten. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare taxichauffeur en ook verzekerd van een prijs. Behalve de fooi weet je al dat het bijvoorbeeld €20 gaat kosten. Middels een voucher krijg je uiterlijk 24 uur voor de taxirit de gegevens van de taxichauffeur. Vertragingen worden automatisch doorgegeven. Vergelijk eenvoudig de taxi’s via Taxi2Airport en laat je veilig en comfortabel naar je eindbestemming brengen!