Parkeren op Malaga Airport // bekijk prijzen P1, P2, P3

Parkeren op Malaga Airport is prima mogelijk en goed geregeld. Er zijn verschillende parkeermogelijkheden, zoals parkeren voor een kort verblijf, of voor een lang verblijf. Verder zijn er ook een aantal particuliere parkeerplaatsen in de omgeving te vinden welk wel wat verder weg zijn, maar dan ook wel weer goedkoper. Op deze pagina staat alleen over de parkeerplaatsen van het vliegveld.

Parkeren op Malaga Airport

  • P1 car park. Voor korte of middellange verblijven, zeer dichtbij de terminals van Malaga Airport. Parkeren op P1 is ideaal om vrienden of familie op te halen, of weg te brengen. Bij P1 moet je ook zijn om je gehuurde auto terug te brengen, verdieping -1 en -2.
  • P2 Express Car Park, voor als je minder dan 30 minuten moet parkeren. Dichtbij de terminals, zelfs dichterbij dan P1! Maar het wordt heel duur als je echt wat langer wilt parkeren. Bij P2 moet je ook zijn om je gehuurde auto op te halen, verdiepingen 0 en -1.
  • P3 Langparkeren. Ideaal als je op vakantie gaat, en hem bij het vliegveld wilt neerzetten voor een langere tijd. Meer voor de Spanjaarden, aangezien wij Nederlanders niet vaak naar Malaga Airport rijden om hier het vliegtuig te nemen naar een andere bestemming. Wel een bewaakte parkeerplaats, en een gratis shuttle van en naar de terminal in 5 minuten.