Hotels bij Malaga Airport // onafhankelijke waarderingen

Aangezien Malaga Airport zo dichtbij de stad Malaga ligt, zijn er veel hotels waaruit je kunt kiezen. Wij lichten er hier zes uit, 3 dichtstbijzijnde hotels, twee budget hotels en hotels bij Malaga Airport in de buurt met de hoogste waardering.

Dichtstbijzijnde hotels van Malaga Airport

  • Het hotel dat het dichtst bij Malaga Airport ligt is de Holiday Inn Malaga airport, gratis parkeren, een bar die tot 01:00 is geopend. Het hotel ligt op het terrein van de luchthaven van Malaga, en op 20 minuten loopafstand van de costa del sol. In 10 minuten met de trein kun je het stadscentrum van Malaga bereiken. WiFi is niet gratis, wel beschikbaar. Waardering: 7,5.
  • Iets verder weg ligt Hotel Malaga Picasso, op 2,5 kilometer van de luchthaven. Gratis WiFi en met een 24 uurs receptie. Het ligt op 5 minuten lopen van de costa del sol. Op een afstand van 5 kilometer bevindt zich de stad Malaga, waar je met het openbaar vervoer prima heen kunt gaan. Waardering: 8,7.
  • Campanile Malaga Airport ligt op 5 minuten rijden van vliegveld Malaga. Het is een van de omliggende hotels bij Malaga Airport. Als je naar de costa del sol wilt lopen, duurt dat ongeveer 15 minuten. Met het openbaar vervoer is dit beroemde strand ook te bereiken. Gratis WiFi, en kinderen tot 10 jaar zijn gratis als ze gebruik maken van de al aanwezige bedden. Het Hotel Malaga Airport Campanile heeft een waardering van 7,8.

Overige hotels bij Malaga Airport

  • Het hotel met de hoogste waardering is ongetwijfeld Hotel Malaga Airport Castillo de sta Catalina. Dit hotel ligt ten noordoosten van de stad Malaga. Het monumentale pand uit 1932 heeft een prachtig uitzicht over de baai van Malaga. 250 meter afstand van het strand, gratis WiFi en je kunt er zelfs een fiets huren! 🙂 Waardering: 9,1. Afbeelding linksboven.
  • Een goedkoop hotel in de buurt van Malaga Airport is Pension Hostal La Casa de Enfrente. Met een 7,4 als waardering is het een prima hostel/hotel. Eenvoudig ingerichte kamers met veel natuurlijke lichtinval maar een prima prijs!
  • De laatste topper is Hostel Residencia Uni Romeral, dit hostel/hotel ligt op de campus van de universiteit van Malaga. Gratis internet op de kamers, ideaal voor jonge mensen! Uitstekende mogelijkheden tot openbaar vervoer, om bijvoorbeeld de stad Malaga of de costa del sol te bereiken. Het ligt op 7 kilometer van de luchthaven en op 5 kilometer van het stadscentrum van Malaga! Waardering: 7,8 en meestal de laagste prijs in de omgeving van Malaga Airport! Afbeelding rechts van dit typische budget hotel!