Auto huren op Malaga Airport // autohuur bedrijven vergelijken

Mocht je een auto willen huren op Malaga Airport, dan kun je het beste de auto direct op het vliegveld huren. Hier zijn namelijk een flink aantal autoverhuurbedrijven aanwezig, je hoeft dus niet bang te zijn dat het hier veel te duur is. De concurrentie is er namelijk hevig. Een goedkope auto huren op Malaga Airport is daarom goed mogelijk.

Auto huren op Malaga Airport

Wil je een auto huren op Malaga Airport, dan zijn de autohuurkantoren gevestigd in het car rental center. De auto’s staan op parking 1 of 2, verdeeld over verschillende verdiepingen. Bekijk de afbeelding hiernaast voor meer info (anno 2024). Er zitten maar liefst 9 verhuurbedrijven. Het zijn Avis, Budget, Europcar, Firefly, Goldcar, Hertz, Interrent, Sixt en Record Go. Het is natuurlijk gekkenwerk om overal offertes te gaan aanvragen. In Spanje spreken ze bovendien lang niet overal Engels.

Autoverhuur op Malaga Airport

Auto huren in Malaga? Via EasyTerra autohuur huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade of diefstal en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden. EasyTerra werkt samen met de grootste en de kleinste partijen op Malaga Airport, zodat je een accuraat overzicht krijgt van de beschikbare prijzen op dat moment.